Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische granaatappelpitten

Ganico is gaan samenwerken met Adel Fresh Fruit om de eerste biologische granaatappelpitten uit Zuid-Afrika te exporteren. De biologische pitten zullen onder het merk Ganico naar Europa, Canada en het Verre Oosten worden verstuurd. Het seizoen zal lopen van april tot eind juni. Aangezien 2014 het eerste oogstseizoen wordt, staat het verwachte volume op 5.000 kg pitten, verpakt in makkelijke zakjes van 75 gram. Naar verwachting zal het volume in 2015 meer dan verdubbelen. Ganico is zowel door Ecocert als door GlobalGap geaccrediteerd.



Ganico is een klein bedrijf maar heeft de nieuwste landbouwtechnieken. De firma blijft klein op het snijvlak van een superieur irrigatiesysteem, milieuvriendelijke verpakking en een natuurlijk saneringssysteem.

Adel Fresh Fruit exporteert al tien jaar vers fruit (citrus, druiven, granaatappelen, vijgen, steenfruit, kumquats, mango's) naar internationale markten. Het bedrijf richt zich op nichemarktgebieden en is trots een partner van Ganico te zijn.

Voor meer informatie:
Ganico Farms
Tel: + 27 84 853 8130
www.ganico.co

Adel Fresh Fruit
Tel: + 27 82 879 4507
E-mail: nadir@adelfreshfruit.com
Publicatiedatum: