Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
European Food Transport

Bakker Logistiek neemt logistieke tak van Univeg grotendeels over

Bakker Logistiek Groep uit Zeewolde kondigt de acquisitie aan van 70% van alle transportactiviteiten van European Food Transport NV (EFT), gevestigd in België. De acquisitie van EFT (logistieke deel van Univeg-groep) door Bakker Logistiek Groep, biedt het bedrijf de mogelijkheid, gezien haar schaalgrootte, haar opdrachtgevers in zowel contractlogistiek als contractvervoer vanuit Benelux optimaal te bedienen.
Met ruim 75 medewerkers en een wagenpark van 50 vrachtwagens is EFT een belangrijke speler binnen de logistieke sector in België.



Met de acquisitie van EFT breidt Bakker Logistiek haar activiteiten verder uit in België, dit na een eerdere overname dit jaar van S.M.I.W., een logistieke operatie in Milmort. EFT is reeds vele jaren een partner van Bakker Logistiek waarmee wordt samengewerkt binnen de Benelux. De directie van EFT en het grootste deel van het personeel gaat mee over, derhalve zal de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten voor 100% gegarandeerd worden.

UNIVEG blijft de volledige logistieke keten van haar goederen verzorgen voor haar eigen UNIVEG bedrijven (Univeg Belgium en Ben Fresh) daar dit deel uitmaakt van de toegevoegde waarde die de Univeg-groep aan haar klanten biedt. UNIVEG blijft in de toekomst een voorname klant van EFT, zowel voor internationale transporten alsook voor de nationale distributie vanuit Rumbeke. Alleen het EFT personeel dat instaat voor het transport aan bovenstaande Univeg-bedrijven, blijft werkzaam bij de UNIVEG groep.

Bron: Bakker Logistiek
Publicatiedatum: