Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Dokus de Klerk: "Alle ruimte om voor derden te koelen en te rijpen"

Fotoreportage opening nieuw pand GDK Group

Tholen - Zo'n tweehonderd aanwezigen waren zaterdagavond present om het glas te heffen op het nieuwe pand van de GDK Group aan de Koopliedenweg in Barendrecht. Dokus de Klerk kijkt met veel genoegen op de avond terug. "Het was beregezellig en het werd hoe later, hoe gezelliger."


Dokus en Roos de Klerk, met een cadeautje van het personeel

Afgelopen maand werd De Klerk het met The Greenery eens over de overname van het pand. "Medio februari hadden we een gesprek en we werden het dezelfde dag eens", vertelt Dokus. "Ik ben er erg mee in mijn nopjes, want na vijf jaar in die oliebollenwagen te hebben gebivakkeerd, had ik dat wel gezien. Afgelopen vrijdag was de overdracht, zaterdag was het feest en vandaag is het vanwege m'n verjaardag alweer feest."


Riek van Boxtel, Anton Bouwman van Bouwman fruit en Peter de Groot van de Groot & Zn.
 


Het pand heeft een oppervlakte van 2.500 m2 en heeft naast drie koelcellen ook vijftien bananenrijpcellen tot haar beschikking. "We hopen dankzij dit nieuwe pand de nodige klandizie aan te trekken. Er is hier op Barendrecht vraag genoeg naar op- en overslag en we kunnen hier prima voor derden koelen en rijpen."


Spruitentelers Gillis Klompe, Andre Noordhoek en Frans van der Linde

Klerk Logistics werd door Gerard de Klerk (Dokus) opgericht in 1981. Na zelf van kindsaf aan actief te zijn geweest in de handel van groeten en fruit op het handelstrerrein, volgde later de omschakeling naar het AGF-transport. Inmiddels bestaat de GDK group of companies uit de volgende bedrijven: Klerk Logistics bv - G. de Klerk Transport bv - GDK Truck en Trailerverhuur bv - G. de Klerk Warehousing bv - Rent Euro Costa Rica SA en G. de Klerk Groente & Fruit bv. Alle activiteiten worden vanaf nu van onder één dak aangestuurd.

Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie:
GDK Group
Koopliedenweg 5
2991 LN Barendrecht
Tel: 0180-531373
Fax: 0180-531364
dokus@klerklogistics.nl
www.gdk-group.nl

Foto's: Daan Sturm, AGF.nl