Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Danny van Onselen na 4,5 jaar Euro West naar Mexico

Vandaag neemt Euro West na 4,5 jaar afscheid van Danny van Onselen, die begin maart aan zijn wereldreis zal beginnen in Mexico. Hij besloot familie, vrienden en collega's achter te laten om in Latijns-Amerika de Spaanse taal te leren. Naast zijn zware studietijd in Playa del Carmen is hij van plan om (eventueel onder het mom van stage) in Zuid-Amerika verder te gaan in het groentewereldje. Het is nog onbekend welk land na Mexico de volgende halte is op zijn reis door de wereld.



De laatste werkdag is vandaag voor Danny aangebroken en dus zal hij afscheid nemen van zijn collega's bij Euro West. Vanochtend vroeg werd hij ontvangen met een in Mexicaanse sferen aangeklede werkplek en eind van de middag zal het afscheid zijn. Volgende week maakt hij van de gelegenheid gebruik om bij verschillende mensen nog even een bakkie te doen om vervolgens op 10 maart het grote avontuur aan te gaan.

Natuurlijk staat Danny open voor iedereen die hem komende week nog alle geluk van de wereld wil wensen of gewoon nog iets wil sturen. Hij is te bereiken op het volgende mailadres: Dannyvanonselen@gmail.com, Danny@euro-west.nl

Publicatiedatum: