Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
inclusief Kroon, Natuurwinkel en Hagor

Vroegop: vergaande gesprekken overname Natudis

Vroegop Ruhe & Co is in vergaande gesprekken met Royal Wessanen over de overname van Natudis en haar werkmaatschappijen Kroon en Hagor. Dat maakte het bedrijf vanmorgen bekend.

Natudis omvat vier activiteiten:
  • Natudis, de grootste distributeur van biologische producten in de Benelux. Natudis levert circa 9.000 verschillende producten aan zo'n 500 speciaalzaken in natuurvoeding. Het brede assortiment omvat droge kruidenierswaren, drogisterijproducten en natuurlijke cosmetica.
  • Kroon, de biologische leverancier met een uitgebreid versassortiment van meer dan 1.000 producten. De klantgroepen zijn voornamelijk restaurants en speciaalzaken. Kroon heeft sinds 2012 een intensieve samenwerking met Vroegop-Windig.
  • Natuurwinkel, de biologische franchise winkelformule van Natudis. Bij de Natuurwinkel kan de consument een totaalassortiment gezonde, eerlijke en lekkere producten kopen. Producten die met zorg en aandacht zijn geteeld en altijd geproduceerd met respect voor mens, dier en planeet. Dat is waar de Natuurwinkel voor staat.
  • Hagor, de Belgische vestiging van Natudis.
Vroegop Ruhe & Co bestaat uit de volgende werkmaatschappijen:
  • Vroegop-Windig, de AGF (aardappelen-groente-fruit) en Bio/duurzame AGF producten importeur en groothandel met een nationale afzet in de retail en food service sectoren.
  • De Kweker: de groothandel in vers (AGF, vlees, vis, kaas zuivel en brood) en DKW (droge kruidenierswaren) alsmede non-food (keuken en restaurant benodigdheden) via bezorggroothandels (Amsterdam, Wervershoof en Texel) en zelfbedieningsgroothandels (Amsterdam en Purmerend) voor de Food Professionals.
Publicatiedatum: