Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

D. Zonneveld Transport ook actief in op- en overslag



D. Zonneveld transport is al ruim 75 jaar een specialist in het vervoer van groente, fruit, bloemen en planten op zowel nationaal als internationaal gebied. In 2012 heeft D. Zonneveld transport zijn dienstverlening uitgebreid met op- en overslag. De ontwikkelingen bij het familiebedrijf staan niet stil. Elk jaar weer ligt de nadruk op de duurzaamheid van de dienstverlening alsmede de hoge kwaliteitseisen van de klanten.



"2014 is het jaar waarin wij onze dienstverlening hebben uitgebreid met koeriersdiensten en hebben wij de beschikking over o.a. een Renault Master met de laatst nieuw ontwikkelde euro 5 motor voor lichte bedrijfsauto's", zegt Peter van Velden. "Dit voorjaar worden er 2 nieuwe Volvo's met de nieuwe euro 6 motoren in gebruik genomen. De nieuwe euro 6 motoren leveren een aanzienlijke verlaging van de uitstoot op en dragen daardoor bij aan een schoner milieu."



D. Zonneveld is tevens deze winter gestart met het wassen van de voertuigen op locatie. Daarvoor is een samenwerking aangegaan met het bedrijf Basic Cleaning. De mobiele truckwash van Basic Cleaning voldoet aan alle huidige strenge milieu eisen. De voertuigen worden tevens met regelmaat aan de binnenzijde gewassen conform de huidige HACCP-normen.


Mobiele wasstraat


De service staat bij D Zonneveld transport hoog in het vaandel. De auto's zijn real time te volgen middels een modern track en trace syteem. De chauffeurs worden gezien als ambassadeur van het bedrijf en volgen ook jaarlijks cursussen om te voldoen aan de normering van code 95 als teken van gekwalificeerde medewerkers.
"Kortom D. Zonneveld blijft investeren in de toekomst. Hiermee volgen wij de snel veranderende ontwikkeling in de markt en regelgeving vanuit de Europese wetgeving", besluit Peter van Velden.

Voor meer informatie:
D. Zonneveld Transport B.V.
Bandijkweg 46a
2676 LJ Maasdijk
Tel: +31(0)174-512470
Fax: +31(0)174-540769
info@dzonneveldtransport.nl
Publicatiedatum: