Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Uitdaging om succesverhaal van appel te maken"

Tony Fissette viert 40-jarige appel-carrière

Tholen - Tijdens Fruit Logistica 2014 was het voor Tony Fissette 40 jaar geleden dat hij zijn carrière in de appelsector begon. Ter gelegenheid van dit heuglijke feit werd hij woensdag 5 februari de stand uitgelokt en bij terugkomst feestelijk onthaald. Tony: "In al die jaren dat ik hier op de beurs sta, wijk ik geen moment van mijn stand. Tot dit keer, het is ze gelukt", vertelt de directeur lachend. Velen waren aanwezig om Tony te feliciteren en hij kreeg nog diverse toespraken van de directie van BayWa, Turners & Growers en Pipfruit NZ.


Drukte op de stand tijdens Fruit Logistica

Succesverhalen
Tony vertelt enthousiast over zijn loopbaan tot nu toe: "In '74 ben ik begonnen bij het bedrijf van mijn vader, Fibe Trade, dat later is overgenomen door Enza, het huidige Enzafruit New Zealand. We waren de eersten in Europa die handelden in Royal Gala. We waren ook de voorlopers met de Braeburn toentertijd. Daarna kwamen Jazz en Envy, en deze twee nemen nog steeds toe in populariteit. De sterktes van Enzafruit is dat we met een goed team samenwerken en als bedrijf zeer innoverend zijn. Onze fruittelers zorgen voor goede producten, waar onze klanten van genieten. We laten iedereen kennismaken met nieuwe smaken en voedselveiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij elke appel was het weer een uitdaging om er een succesverhaal van te maken. Het is prachtig om het hele proces mee te maken, van teler tot consument en iedereen te enthousiasmeren!"


Tony wordt enthousiast ontvangen

Herdenkingsboekje
Fissette geeft aan dat er in zijn carrière diverse hoogtepunten waren. "In het jaar 2000 werd ik benoemd tot Man van het Jaar door het Vakblad AGF. Dat was heel mooi om mee te maken. Ook de verkoop van de 100 miljoenste colli was een geweldig moment. " De directeur heeft veel goede relaties in Nieuw-Zeeland. "Dit blijkt ook uit het feit dat ik een speciaal herdenkingsboekje heb ontvangen van de Nieuw-Zeelandse pitfruitsector met daarin foto's van vroeger en wensen van telers en andere contacten die ik in Nieuw-Zeeland heb gelegd. Geweldig!"


Toespraak van Alastair Hulbert (CEO Turners & Growers)




Toespraak Klaus Josef-Lutz (CEO BayWa)


Alastair Hulbert (CEO Turners & Growers), Tony Fissette en Klaus Josef-Lutz (CEO BayWa)


Tony met het herdenkingsboekje

Voor meer informatie:
Tony Fissette
Enzafruit New Zealand Continent
Tongersesteenweg 135
3800 Sint- Truiden - België
Tel: +32 11 68.99.41
Fax: +32 11 68.81.09
www.enzafruit.be
continent.info@enzafruit.be