Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van den Doel nieuwe directeur retail The Greenery

Ingmar Van den Doel is met ingang van 1 februari 2014 benoemd als directeur retail Nederland bij The Greenery. Hij volgt hiermee Cindy van de Velde-Kremer op. Zij is sinds december 2013 verantwoordelijk voor de wereldwijde activiteiten als directeur global retail. De benoemingen zijn onderdeel van de herinrichting van de organisatiestructuur van The Greenery.

Strategie

Van den Doel wordt hiermee verantwoordelijk voor de sales- en marketingactiviteiten op de Nederlandse markt. Hij is sinds 2012 actief als directeur marketing binnen The Greenery, waar hij vorm heeft gegeven aan de toegevoegde waarde strategie, die het bedrijf momenteel uitvoert. "Wij zijn blij met deze benoeming en wij hebben het vertrouwen dat Ingmar een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de ontwikkeling en groei van de AGF categorie binnen de Nederlandse retail", zegt Cindy van de Velde-Kremer.


Bron: Levensmiddelenkrant
Publicatiedatum: