Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nationale eettest BNN

Woensdag is het zover: de nationale eettest met daarin het deelnemersvak van ambachtslieden, waaronder Groentemannen! Om half negen 's avonds kunt u zien wie er wint en zelf meespelen natuurlijk.

Ook Enzo Cassaro (Fruitcompany-Vught en het Vitaminerijk-Druten) deed samen met zijn broer Donato (Donato's Gewoon Bijzonder-Ravenstein) mee aan de test. Samen waren ze in de middag van 27 januari naar Studio 24 getogen om zitting te nemen in het deelnemersvak van de versspecialisten: slagers, bakkers en groentemannen. Ook aanwezig waren, onder anderen; John de Vries van de Westlandse Tuin uit Rotterdam en Beste Groenteman van Nederland Roel Weijts uit Helmond. Roel werd van harte gefeliciteerd met deze overwinning door presentator Paul de Leeuw. Overige deelnemersvakken waren ingevuld door Chefkoks, Health Freaks, Kantinevrouwen en Junkfood-lovers. Paul de Leeuw gaf tijdens de opnames ook aandacht aan de meerwaarde van de versdetaillist en drukte de kijker op het hart om toch vooral bij hen te kopen. Goede promotie dus, op landelijke TV!





Publicatiedatum: