Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meervoudig winnaar Beste friet van Nederland

Manneken Pis scoort weer in het productieproces

Vandaag nemen wij een kijkje bij de nieuwe vloeistofdichte pvc vloer van 'Vlaamse' frieten specialist Manneken Pis. Met vele toonaangevende prijzen op zak is Manneken Pis een gerenommeerd bedrijf dat zich al vele jaren geleden bewezen heeft. Met meerdere vestigingen in het Centrum van Utrecht en één midden op het Damrak in Amsterdam is Manneken Pis uw frietspecialist. In de productieruimte van Manneken Pis vragen wij manager Mark van 't Wout naar de nieuwe pvc vloer:



Voor welke nieuwe vloer hebben jullie gekozen?
Sinds kort hebben wij een nieuwe vloeistofdichte pvc vloer van één cm dik in onze productieruimte. Zulke vloeren bestaan al langer maar wij hebben gekozen voor een speciale mes en groef pvc tegel. Deze tegel is speciaal gemaakt voor bedrijven met hoge vloerbelasting (o.a. de AGF sector) en gaat makkelijk vele tientallen jaren mee.

Wat zijn de voordelen dan van deze tegel?
Deze tegel wordt d.m.v. een mes en groef systeem aan elkaar verlijmd. Hierdoor hebben wij de zekerheid dat de vloer voor altijd 100 procent waterdicht blijft. Nu én over 30 jaar!



Waarom hebben jullie voor deze vloer gekozen?

Allereerst is deze vloer stootbestendig. Dit betekent dat deze vloer voor altijd mooi blijft en niet zoals een coating gaat scheuren en afbrokkelt. Daarnaast heeft de tegelvloer gelijke voegen, daarom is het schoonmaken een fluitje van een cent. Geen vuiltje kan achterblijven omdat de vloer volledig egaal is. Hierdoor hebben wij de vloer ook sneller schoon en werkt het voor onze productie medewerkers een stuk fijner!

Zo, dat klinkt goed, zijn er ook nadelen?

Nee eigenlijk niet, nu ligt er gelijk een vloer die voor altijd mooi is en altijd even effectief blijft. Dat is toch heerlijk. Al onze machines staan erop. Dus we moeten geen zorgen hebben dat er in de toekomst iets met de vloer gebeurt!

Wie levert die oersterke vloeistofdichte pvc vloeren?

Boekhout Bedrijfsvloeren is een nieuwe speler op de vloeistofdichte pvc bedrijfsvloeren markt. Boekhout vloeren werkt met de hoogste kwaliteit pvc vloeren welke worden gemonteerd door vakmensen met vele jaren ervaring. Ondanks dat wij ons hierdoor in het hoge segment hebben gepositioneerd, is het door onze efficiënte manier van werken gecombineerd met onze kosteneffectieve bedrijfsvoering alsnog mogelijk om u de hoogste kwaliteit pvc te leveren voor de beste prijs.



Waarom heeft Boekhout Bedrijfsvloeren het sterkste montagesysteem?

In de AGF sector werken wij met de mes- en groef tegel. De eigenschappen van deze tegel zijn het zelfde als die van een normale hoogwaardige pvc tegel. Het verschil zit hem in de dubbele borging. Waar de normale tegel enkel wordt verlijmd aan de ondervloer, wordt de mes- en groef tegel verlijmd aan de ondervloer en tevens vakkundig tegel aan tegel verlijmd. U heeft dubbele zekerheid: de tegel is twee keer zo sterk en gaat twee keer zo lang mee. Zo heeft u de zekerheid dat uw vloer zelfs bij extreem intensief gebruik makkelijk vele tientallen jaren meegaat.


Wat zijn de voordelen van een vloeistofdichte vloer van Boekhout Bedrijfsvloeren?

  • Hoogste kwaliteit pvc
  • Verhuisbare vloeren
  • HACCP/VVV verantwoord
  • Onverwoestbaar en slijtvast
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Bestand tegen oliën en logen
  • Zeer hoge drukbelasting
  • Mogelijk gefaseerd aangebracht
  • Over praktisch iedere ondervloer
  • Geluiddempend
  • Vrijwel direct gebruiksklaar
  • 100% gerecycled PVC
  • Antislip ook in natte toestand
  • Extreem duurzaam


Voor elke branche, voor elke situatie. De ideale bedrijfsvloer en zéér voordelig!

Voor meer informatie:
Boekhout Bedrijfsvloeren
Celsiusbaan 6
3439 NC Nieuwegein
+31 88 17 17 500
www.boekhoutvloeren.nl

Publicatiedatum: