Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Diederick Knijnenburg nieuwe sales manager Oakfield Champignons

Oakfield Champignons in Stramproy heeft zich sinds maandag 20 januari versterkt met de komst van Diederick Knijnenburg. Diederick heeft zo'n 12 jaar ervaring in de verkoop van AGF en zal in de functie van sales manager het aanspreekpunt worden voor de verkoop. Maurice Koppen zal zich hierdoor meer kunnen toeleggen op zijn functie van algemeen directeur.

Oakfield Champignons is een professionele agrarische productie- en verkooporganisatie, gevestigd in Stramproy, gemeente Weert. Het is dé naam als het gaat om plukverse champignons en paddenstoelen van Nederlandse bodem. Oakfield Champignons is een betrouwbare partner die uitsluitend kwaliteitsproducten levert, direct van teler naar afnemer.

Wij zijn gelieerd aan de Engelse organisatie Oakfield Farm Products Limited. Dit is een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de Engelse champignon- en paddenstoelenbranche. Dankzij de nodige ervaring in de veeleisende Engelse retailbranche hebben wij de productie- en logistieke processen in Nederland nog verder geoptimaliseerd.

Voor meer informatie:
Oakfield Champignons BV
Diederick Knijnenburg
Lochtstraat 1
6039 RV Stramproy
Tel: +31495564113
diederick@oakfield.nl
www.oakfield.nl/
 
Publicatiedatum: