Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
complete dienstverlener in verpakking, opslag en distributie

Groep A. de Witte breidt uit met Starpack

Tholen - Eind 2012 werd een verpakkingsonderneming in Sint-Katelijne-Waver overgenomen door Groep A. de Witte. De naam is intussen gewijzigd en ruim een jaar later staat het huidige Starpack in de startblokken als complete dienstverlener in verpakking, opslag en distributie. "Wij willen het verschil maken met een flexibele oplossingsgerichte aanpak op maat en naar de specifieke wensen van de klant", vertellen CEO's van Groep A. de Witte, Achiel en Jurgen de Witte en CFO Bart Schrijvers. "Het gebouw van Starpack is duurzaam ingericht en de energie wordt opgewekt door de zonnepanelen op het dak."


Het gebouw van Starpack in Sint-Katelijne-Waver

Mijlpaal
Bart vertelt: "Dit project is een mijlpaal voor het bestaan van de groep in die zin dat we het assortiment oneindig ver kunnen uitbreiden en een toegevoegde waarde creƫren. Waar we vroeger her en der deze handelingen uitvoerden, zijn we nu wel een professioneel gegeven omdat we ons aanbod hebben gecentraliseerd. We bieden een totaalpakket van alle mogelijke verpakkingsopdrachten, diverse arbeidsintensieve diensten zoals kwaliteitscontrole, het verleggen, sorteren, labelen en herverpakken van producten of het afstapelen van grotere eenheden. Diverse opdrachten kunnen ook op de door de klant gewenst locatie worden uitgevoerd."


Jurgen de Witte, Achiel de Witte (CEO's Groep A. de Witte), Jos Vanderschrick en Freddy Derave (Managers Starpack)

Focus op innovatie
"Starpack is een overkoepelend bedrijf dat gecertificeerd is voor ISO22000. We hebben plaats genoeg om onze eigen klantengroep te bedienen op verpakkings- opslag- en logistiek gebied, maar ook aan bedrijven buiten de groep bieden wij onze diensten aan. Er was al een mooi klantenbestand uit het verleden en dit wordt ook verder uitgebouwd. Stilstaan is achteruitgaan. We trachten het verschil te maken door op een professionele manier voor alle vragen van de klant een oplossing te zoeken", aldus Bart. "Daarbij blijven we de focus leggen op verbetering en innovatie. Ook duurzaamheid is een belangrijk aspect bij onze verpakkingen. We gaan in de toekomst naar biologisch afbreekbare producten en zorgen ervoor dat het juiste product in de juiste verpakking komt."


Toekomst
"In de toekomst gaan we bij Starpack ook het fruit afrijpen", vertelt Jurgen de Witte. "Daarin zien we een groot potentieel voor steeds meer fruitsoorten. Mensen willen fruit kopen en het meteen consumeren. We willen uitbreiden tot een compleet logistiek centrum waar we 24 uur per dag 7 op 7 bereikbaar zijn voor de wensen van onze klanten. Alle processen worden constant geoptimaliseerd. In onze groep hebben we logistieke dienstverleners Adritrans en Andiprim, die voor het vervoer zullen zorgen. We hebben hier een ruimte van 10.000 vierkante meter, dus mogelijkheden genoeg om uit te breiden. Een ander groot voordeel is dat deze locatie in Sint-Katelijne-Waver perfect is en we vlakbij Europa's grootste veiling voor groenten en fruit zitten."


Starpack maakt gebruik van een automatische dozenopzetter

Zijn vader, Achiel de Witte, vult aan: "Ik had straffe verwachtingen toen ik vroeger begon, maar dat we zo groot zouden worden, had ik zeker niet verwacht. We hadden dit alles niet kunnen realiseren zonder onze competente en betrouwbare medewerkers. Daarnaast zijn we als groep met een personeelsbestand van 400 mensen enorm flexibel en kunnen we zeer snel op alle vragen inspelen. Ik denk dat we naar een fantastische toekomst gaan met nog voldoende groeimogelijkheden", besluit hij.



Groep A. de Witte is een groep met bedrijven van AGF-groothandelaren, importeurs en exporteurs en biedt een volledig AGF-pakket. De uitbreiding van de groep met Starpack betekent een toevoeging van een compleet logistiek pakket.

Groep A. de Witte zal ook aanwezig zijn op Fruit Logistica 2014.

Voor meer informatie:
Starpack BVBA
Mussepi 21A
2860 Sint-Katelijne-Waver
Tel +32 15 55 34 58
Fax +32 15 55 34 08
info@starpack.be