Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Hulp Van Schulp (EHVS), 100% pure vruchtensappen gericht op gezondheid

De hedendaagse consument is zich steeds meer bewust van de gezondheidsvoordelen die de natuur ons kan bieden. Deze toenemende vraag wordt door Schulp Vruchtensappen ingevuld middels een nieuwe lijn pure sappen die zich richt op de gezondheidseigenschappen van het fruit.

Dus naast de reeds bekende lijn met vruchtensappen die zich richt op de smaak (en het lekkere) van vers fruit is dit dus een ander uitgangspunt. Maar wel volgens hetzelfde principe van Schulp: namelijk geen toevoegingen als suiker, geur-, kleur- of smaakstoffen maar 100% puur natuur.



Naast een gezonde leefstijl kunnen deze pure vruchtensappen een bijdrage leveren aan het voorkomen van diverse lichamelijke ongemakken.

Onder de naam 'Eerste Hulp Van Schulp' wordt deze lijn gepresenteerd en bevat op dit moment vijf smaken: Cranberrysap, Vlierbessensap, Granaatappelsap, Blauwe bessensap en Rode Bietensap. Elke variant is gericht op andere gezondheidsvoordelen. Zo is cranberrysap bekend vanwege de ondersteunende werking bij een goede nier- en blaasfunctie. Granaatappelsap kan door zijn hoge concentratie anti-oxydanten diverse welvaartsziekten helpen voorkomen. Kortom ervaar de natuurlijke kracht van zuiver sap!

Bovenstaand treft u een afbeelding van deze nieuwe lijn sappen die geperst zijn uit een hoogwaardige kwaliteit vers fruit, dat bovendien op biologische wijze geteeld is. Hierdoor zijn deze sappen gecertificeerd door de stichting Skal en is het welbekende EKO keurmerk ook op de flessen te vinden.

Deze sappen zijn verkrijgbaar in 0,75 literflessen bij de betere versspeciaalzaken, biologische winkels, reformwinkels, drogisterijen en apotheken. Prijzen variëren per smaak vanaf €2,99. Meer informatie: kijk op www.eerstehulpvanschulp.nl
Publicatiedatum: