Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Windt Verpakking neemt activiteiten Mecari Plastics over

Sinds 1 januari 2014 heeft Van der Windt Verpakking de activiteiten van Mecari Plastics overgenomen. Beide bedrijven maken deel uit van Paardekooper Van der Windt Groep.
Om de verkoop te centraliseren, is ervoor gekozen om Van der Windt als solution provider te laten optreden en de leveringen en diensten vanuit Honselersdijk uit te voeren. De handelsnaam Mecari zal niet langer in de markt gebruikt worden.

Het in Oud-Beijerland gevestigde Mecari Plastics is vooral bekend als producent van een breed pakket folieproducten voor de sectoren AGF, Horti en Industrie. Zo levert het bedrijf onder meer automatenfolie, stretchfolie, flowpackfolie, zakken, vellen, en hoezen. Zusterbedrijf Van der Windt Verpakking is op dat gebied een belangrijke leverancier in de genoemde markten.

Door de activiteiten van de twee bedrijven samen te voegen, ontstaat één grote speler die het voordeel van 'one-stop-shopping' kan bieden. De klanten van Mecari kunnen nu kiezen uit een nog breder programma alsmede aanvullende diensten.

Voor de bestaande opdrachtgevers verandert er verder niets. Van der Windt neemt de levering van het gehele productenpakket over. Ook de huidige contactpersoon bij Mecari Plastics, Steven van der Pol, maakt de overstap naar Van der Windt Verpakking. Hij zal zijn loopbaan in Honselersdijk voortzetten. Extra voordeel is dat de verpakkingsleverancier uit Honselersdijk beschikt over eigen transportfaciliteiten.
Publicatiedatum: