Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spar richt zich op Midden-Oosten voor groei in 2014

Spar heeft z'n netwerk van partners in de regio MENA verder uitgebreid door een nieuwe licentieovereenkomst te tekenen voor Oman, met Khimji Ramdas. Ramdas is een zakenconglomeraat met belangen in handel, distributie, retail, restaurants en productie.

Spar International ontwikkelt Spar in het Midden-Oosten in een samenwerkingsverband met de coöperatieve gemeenschap in Abu Dhabi. Samen hebben ze al de hoofdpartners QNIE, distributeur in Qatar, en BMI, investerings- en managementbedrijf in Libanon, gepatenteerd. De eerste Spar-supermarkten zullen tijdens 2014 worden geopend in Doha en Beiroet.



Georges Mojica, algemeen manager van ADCOOPS zei: "Khimji Ramdas zal een uitstekende partner zijn voor Spar in Oman. We zijn van plan er 9 Spar-supermarkten met 10.000m² verkoopoppervlak te openen, voor het eind van 2016. De Spar-winkels zullen versproducten van hoge kwaliteit, gecombineerd met een brede selectie producten en een uitstekende service bieden.

Voor meer informatie:
Gordon Campbell via Penny van der Kaars
SPAR International
Tel: + 31 20 626 6749
E-mail: p.vanderkaars@spar-international.com
www.spar-international.com
Publicatiedatum: