Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thuisgekookt: het kookboek met 50 recepten van thuiskoks

Thuisgekookt is tot stand gekomen met behulp van de community van Thuisafgehaald. Tientallen thuiskoks hebben meegedacht, meegekookt, meegeschreven en meegewerkt om dit allemaal mogelijk te maken. Thuisgekookt is daarmee ècht het kookboek van alle thuiskoks en afhalers van Thuisafgehaald geworden.

Wij geloven in de kracht van delen en merken dat het delen van eten mensen met elkaar verbindt. Dit is een belangrijk uitgangspunt van Thuisafgehaald. Delen lijkt het nieuwe hebben te worden en deze deeleconomie is steeds meer in opgang.

Via Thuisafgehaald worden dagelijks zoveel heerlijke gerechten gedeeld, dat het zonde is om hier niets mee te doen. Dit kookboek bundelt 50 recepten die gemaakt zijn door thuiskoks van Thuisafgehaald. De recepten variëren van simpele maaltijden die in 20 minuten te bereiden zijn tot gerechten die een paar uur moeten garen. Alle recepten zijn hoofdmaaltijden voor 4 personen. Of je nu een keukenprinses bent of stiekem van een makkelijke maaltijd houdt. Er staat voor iedereen een passend recept in Thuisgekookt!



Reviews

"Mooi hoe geur, kleur, smaak en mensen samen komen in het boek èn vanavond! Compleet resultaat!"

"Met het kookboek is Thuisafgehaald pas echt tastbaar geworden! Toch blijft het ontastbare van Thuisafgehaald het meest waardevol: eerlijk zullen we alles delen"

"Prachtig boek en heel gezellige avond. Ben supertrots dat ik hier deel van uit kon maken. Bedankt!"

Thuisgekookt is nu verkrijgbaar via www.thuisafgehaald.nl voor € 14,95 en online te bekijken via deze link!
Publicatiedatum: