Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bejo Zaden zet zich in voor gezonde voeding

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november vindt het Nationaal Voedingsdebat plaats in ABC Westland in Poeldijk. Bejo presenteert daar op de versmarkt een aantal innovatieve concepten en gewassen, zoals 'Coolwrap, Snack carrots' en Scheutjesbroccoli.

Coolwrap is een vierkant koolblad van een speciaal geselecteerde platte witte kool met een milde smaak. De koolbladen zijn te gebruiken als wrap, voor sushi of als onderdeel van een gezonde sandwich.

Ook schenkt Bejo aandacht aan het concept 'Snack carrots' en presenteert het de gewassen scheutjesbroccoli, romanesco, gele en rode bieten, sjalot en uien. De groenteconsumptie mag best wat omhoog en daarom laat Bejo de variëteit van haar rassenassortiment zien in kleur, smaak, gezondheid en gemak. Zo wordt het eten van gezonde groenten nog leuker en lekkerder!



Bij Bejo Zaden worden telkens weer nieuwe groenten veredeld: groenten die extra veel gezonde voedingsstoffen in zich dragen, of wortels die zó aangepast zijn dat ze in warmere klimaattypen geteeld kunnen worden. Bejo Zaden is een bedrijf met vestigingen in 27 landen. Bejo Zaden werkt dus wereldwijd aan de productie van kwaliteitsgroenten én aan gezondheid.

Op www.nationaalvoedingsdebat.nl kunt u het hele programma bekijken.


Bron: Bejo
Publicatiedatum: