Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
fotoreportage

Firma Scherpenhuizen viert 40-jarig bestaan

Afgelopen weekeinde heeft de firma Scherpenhuizen haar 40-jarig bestaan groots op eigen terrein gevierd. Het was kermis bij Scherpenhuizen waar zo'n 800 gasten aanwezig waren.




Samen met de familie van de medewerkers én een groot aantal leveranciers hebben we veel plezier gehad. De weergoden waren het bedrijf gelukkig gunstig gezind waardoor het een topdag was.

Precies bij aanvang van het feest brak de zon goed door en zorgde ervoor dat het zowel binnen als buiten een geweldige sfeer werd. Er waren teveel attracties om op te noemen. Het leek wel echt kermis.





Martin Scherpenhuizen verwoordde het gisteren als: "Scherpenhuizen dat zijn niet de stenen, de wielen of de machines maar dat zijn de mensen die er werken en dat maakt mij erg trots op ons bedrijf! Ik kijk nu alvast uit naar ons 50 jarig jubileum waar we wederom Groots (met zachte G) zullen uitpakken, hopelijk wederom met de steun van zo'n enthousiaste club mensen!"

De rondgang door het bedrijf was goed georganiseerd en enorm informatief voor een ieder. Bij diverse productielijnen stonden grote 3D-beeldschermen waarop de dagelijkse werkzaamheden via video- presentaties werden getoond. Daarnaast waren er ook nog andere zogeheten Point of Interest waardoor alle werkzaamheden en aspecten van het bedrijf voor een ieder duidelijk zichtbaar waren.

Bekijk de fotoreportage hier.


Voor meer informatie of felicitaties:
Martin Scherpenhuizen
Scherpenhuizen
De Keten 15
5651 GJ Eindhoven
Tel: 040-2584684
Fax: 040-2584612
www.scherpenhuizen.nl