Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

InnovaN Trailers nieuw gezicht op AGF Detail

Op dinsdag en woensdag 1 en 2 oktober is InnovaN Trailers voor het eerst vertegenwoordigd op de AGF Detail in Houten met één van onze verkoopwagens. "Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat verschillende soorten verkoopwagens ontwerpt en produceert. Het ontwerpen en produceren wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd. Wij realiseren de wensen en eisen van de klant voor de verkoopwagen. Hierdoor zijn de door ons geproduceerde verkoopwagens maatwerk en dus uniek. Naast de productie van nieuwe verkoopwagens kunt u bij ons ook terecht voor verhuur en occasions", zegt Eric Bruinekreeft.



"Door onze ervaring weten wij als geen ander hoe wij een verkoopwagen voor AGF moeten produceren. Wij denken mee met de klant en onze wens is dat de verkoopwagen een goede verkoop zal realiseren. Hierbij is het van belang dat de verkoopwagen de aandacht van de consumenten op de markt weet te trekken. Met het ontwerpen en produceren van de verkoopwagen wordt hier gedegen aandacht aan geschonken", besluit Eric.

Voor meer informatie:
InnovaN Trailers
Eric Bruinekreeft
Mob. +31(0)6-25067689
Tel. +31(0)318-500615
Boylestraat 44
6718 XM Ede
www.innovantrailers.nl

Publicatiedatum: