Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
voor het totale verpakkingsconcept

Ilpra voor het eerst op AGF Detail

Dit jaar zal Ilpra voor het eerst op de AGF beurs in Houten vertegenwoordigd zijn.
"Ilpra weet als geen ander dat je bij het verpakken van voedingsmiddelen niet alleen klaar bent met een geschikte verpakkingsmachine. Zeker zo belangrijk is een goede inventarisatie. Wat zijn de behoeften. Welke capaciteit, welke THT is gewenst, hoe moet het worden gepresenteerd, hoe gaat het logistiek. Van zeker zo groot belang is dat er, ook binnen de AGF branche, goed geïnventariseerd moet worden welke capaciteit en welke doel men stelt met het (voor) verpakken van voedingsmiddelen", zegt Egbert Roerink



"Binnen de AGF branche is het MAP verpakken een hot item. Wat kan wel en wat kan niet. Ilpra heeft de kennis in huis om u ruim te adviseren omtrent traysealtechnieken en dieptrekmogelijkheden. Omtrent wel of niet begassen of vacumeren biedt Ilpra legio mogelijkheden. Samen met onze partners kunnen wij u informeren omtrent het gas type, borgingsmethodieken en verpakkingen", zegt Egbert. "Bezoek onze stand tijdens de AGF Detail 2013 en laten we vanuit uw product zoeken naar de beste verpakkingstoepassing."

Voor meer informatie:
Egbert Roerink
Ilpra
Hermesweg 19
3771 ND Barneveld
m. +31(0)6 5245 8222
T. +31 (0) 342 404 730
F. +31 (0) 342 404 731
www.ilpra.nl



Publicatiedatum: