Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Innovation Award-uitreiking door Staatssecretaris Sharon Dijksma

21 innovatie-inzendingen bij PotatoEurope

Ook dit jaar wordt er een Innovation Award uitgereikt aan de organisatie met het meest innovatieve en inventieve product of service met tevens een groot marktpotentieel. Een vakbekwame jury onder leiding van Albert Jan Maat, Voorzitter LTO Nederland, zal bepalen wie er met de prijs vandoor gaat. De verdere jury bestaat uit René van Diepen, NAO; Anton Haverkort, WUR en Jaap Delleman, Aardappelwereld.

Next Level Innovation Award - 21 inzendingen

De organisatie heeft dit jaar maar liefst 21 (!) inzendingen uit binnen en buitenland mogen ontvangen. Dit is 20% meer dan de vorige editie. De innovaties komen uit de gehele aardappelketen en geven aan dat bedrijven op zoek zijn naar The Next Level.

Uitreiking door Staatssecretaris Sharon Dijksma

De Innovation Award wordt op 11 september om 11 uur uitgereikt op PotatoEurope door staatssecretaris Dijksma. De ceremonie zal plaatsvinden in het restaurant van de beurs. De medaillewinnaars worden op 6 september bekend gemaakt.

PotatoEurope 2013 vindt plaats in Emmeloord op 11 en 12 september en telt ondertussen bijna 250 standhouders uit 15 landen. Meer informatie vindt u op www.potatoeurope.com

Publicatiedatum: