Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marcel Benning (Derix Logistics) zaterdag omgekomen tijdens crash in Duitse rally

Afgelopen zaterdag is het Schinveldse raceduo Rob de Vos en Marcel Benning tijdens een rally nabij de Duitse stad Trier verongelukt. "Marcel had een lange staat van dienst in de AGF-branche", vertelt Ton Derix. "Hij werkte sinds een maand bij ons. Daarvoor heeft hij erg lang bij Scherpenhuizen gewerkt en hij is daarna via Cuppen, Lehman in Mönchengladbach en DailyFresh bij ons terecht gekomen."



Rob de Vos en Marcel Benning, waren al een aantal jaren met een prachtig opgebouwde Triumph TR7 V8 uit 1980 actief. Het ongeluk gebeurde op een plek in het parcours waar de auto's over een heuvel rijden. Door de snelheid die de wagens hebben, komen ze na het hoogste punt van de heuvel even los van de grond, ook wel de 'jump' genoemd. De Triumph TR7 waar de twee Nederlanders in zaten, week tijdens deze sprong af van het traject en crashte. De twee overleden ter plekke.



Publicatiedatum: