Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Een weekend van samenwerking, inspiratie en feest

25 jaar Green Specialties gevierd

Afgelopen weekend vierde Green Specialties haar 25-jarig bestaan. Het bedrijf, opgericht in 1999 door Adrie en Hennie van de Einden, is inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf met hun kinderen Noralie, Corné en Kayleigh. Binnen Green Specialties wordt gewerkt met een team waarin de teelt, verwerking en verkoop van spinazie, rucola en babyleaf worden gecombineerd. "Door deze korte keten kunnen we binnen 24 uur na het oogsten leveren bij onze eindklant. In de beginjaren van de organisatie werd uitsluitend spinazie geteeld en verpakt. Later zijn hier de producten rucola en verschillende soorten babyleaf aan toegevoegd, waardoor we ons nu specialist in bladgewassen mogen noemen."

Drie dagen stonden in het teken van het vieren van dit jubileum, samen met klanten, relaties, collega's, vrienden en familie. "Het was een gelegenheid om terug te kijken op onze mijlpalen, innovaties en om onze visie te delen", aldus Noralie van den Einden. "Op vrijdag openden we de festiviteiten met een bijzondere middag voor onze klanten en relaties. We hebben hen weten te inspireren en te verwennen met heerlijke hapjes gemaakt van onze eigen producten. Terwijl de smaken hun zintuigen prikkelden, namen we hen mee langs de mijlpalen die we de afgelopen 25 jaar hebben bereikt."

Laserweeder
"Het was een kans om onze visie nogmaals te benadrukken en hen te laten proeven van ons enthousiasme voor een nieuwe innovatie die we mochten verwelkomen: de laser weeder. Brad Westcott, Sales Director van Carbon Robotics, presenteerde alle ins en outs over de laser weeder."



"We kijken uit naar het komende seizoen waarin we deze innovatie gaan inzetten in onze teelt. Daarnaast bood Bernd Feenstra, Sectormanager Tuinbouw van Rabobank, tijdens een presentatie een vooruitblik op de toekomst van de sector. Helga van Leur fungeerde als een uitstekende moderator die alle sprekers naadloos met elkaar verbond. Deze dag werd afgesloten met een rondleiding door het bedrijf en een borrel."

"Op zaterdag transformeerden we de festiviteiten in een feestelijke avond, waar collega's, partners, vrienden en familie samenkwamen om het 25-jarig bestaan te vieren. Zondag stond in het teken van de familiedag, een gelegenheid waarbij collega's en hun vrienden en familie werden uitgenodigd om een kijkje te nemen binnen onze organisatie. De bezoekers kregen de kans om de passie en toewijding achter onze producten en processen te ervaren."

"Terwijl we terugblikken op deze bijzondere dagen, realiseren we ons dat ons succes niet alleen te danken is aan onze producten, maar vooral aan de mensen die betrokken zijn bij Green Specialties. Het is de toewijding van ons team, de steun van onze klanten en relaties en de kracht van samenwerking die ons hebben gebracht waar we nu zijn. We zijn trots op wat we hebben bereikt, maar we zijn nog meer gedreven om te blijven innoveren, groeien en bijdragen aan een duurzame toekomst."

"Na 25 jaar blijven we vastberaden om onze passie voor bladgewassen voort te zetten, altijd strevend naar excellentie, langetermijnsamenwerkingen en duurzaamheid in alles wat we doen. We kijken uit naar de volgende 25 jaar vol succes, groei en waardevolle samenwerkingen. Bedankt aan iedereen die ons heeft geholpen om deze mijlpaal te bereiken. Samen gaan we verder, vol vertrouwen en enthousiasme, naar de toekomst van Green Specialties."

Voor meer informatie:
Green Speciaties
Achterbroek 26
5715 BM Lierop
Tel: +31 (0)492 33 19 99
sales@vdeinden.nl
www.greenspecialties.nl

Publicatiedatum: