Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
tweehoofdige directie per 1 april

Perry Dekkers vertrekt als Commercieel Directeur bij Growers United

Na ruim vijf jaar Commercieel Directeur te zijn geweest van Growers United heeft Perry Dekkers besloten de organisatie te verlaten per 1 april 2024. Zijn verantwoordelijkheden worden vanaf die datum overgenomen door Kees de Kat, Algemeen Directeur van Growers United.

Perry Dekkers: "Na ruim vijf jaar een grote bijdrage te hebben geleverd aan de groei van de organisatie is het voor mij nu een goed moment voor een volgende stap in mijn carrière. Ik neem de tijd om te bepalen wat ik hierna ga doen. Graag wil ik mijn collega's en in het bijzonder ook onze telers, klanten en partners bedanken voor de mooie samenwerking en hen heel veel succes wensen!"

Mede onder de leiding van Perry heeft de nieuwe organisatie Growers United het daglicht mogen zien en heeft de organisatie een ontwikkeling doorgemaakt; de coöperatie is meer integraal gaan opereren, is intensiever met haar ketenpartners en internationale retail klanten gaan samenwerken en is veel internationaler actief geworden. Het bedrijf bedankt Perry voor zijn bijdrage hieraan, respecteert zijn beslissing en wenst hem veel succes voor de toekomst.


Perry Dekkers

Wijziging directiestructuur
Parallel met de aankondiging van het vertrek van Perry Dekkers heeft het Bestuur van Growers United het beleid gericht op de toekomst van de coöperatie geëvalueerd. Het bestuur heeft daaruit geconcludeerd en besloten dat Growers United vanwege haar omvang, en met het oog op een effectieve aansturing, terug zal gaan naar een tweehoofdige directie bestaande uit Kees de Kat (Algemeen Directeur) en Stefan van Vliet (Financieel Directeur). Zij zullen samen met het senior managementteam de aansturing van de coöperatie ter hand nemen en uitvoering geven aan de door het bestuur uitgezette koers naar de toekomst.

Voor meer informatie:
Growers United
Honderland 899
2676 LV Maasdijk
Tel: 0174- 238 000
info@growersunited.nl
www.growersunited.nl

Publicatiedatum: