Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: Deliveroo overtreft winstverwachtingen

VK: Uitbreiding van het mobiele groenten- en fruitverkopersprogramma in Liverpool
Een programma dat mensen helpt toegang te krijgen tot verse groenten en fruit wordt wegens populariteit uitgebreid. Queen of Greens in Liverpool ondersteunt mobiele groenten- en fruitverkopers met minibusjes om de zogenaamde "voedselwoestijnen" van de stad te bereiken - plaatsen waar het moeilijk is om groente en fruit te kunnen kopen. Slechts ongeveer de helft van de volwassenen in de stad eet de aanbevolen vijf porties groenten en fruit per dag.
Bron: bbc.com

Duitsland: HelloFresh SE rapporteert €7,6 miljard geconsolideerde omzet voor het boekjaar 2023 en keert terug naar positieve vrije kasstroom
HelloFresh heeft zijn resultaten voor het boekjaar 2023 en het vierde kwartaal van 2023 vrijgegeven. Wat betreft de geconsolideerde omzet bereikte HelloFresh ongeveer €7,6 miljard, een jaar-op-jaar constante valutagroei van ongeveer 3% (boekjaar 2022: €7,6 miljard).
Bron: hellofreshgroup.com

Kids Food Guarantee: De betaalbaarheid en toegankelijkheid van AGF
In het VK wordt aanbevolen dat iedereen minstens vijf porties groenten en fruit per dag (400g) eet, maar de consumptie is waar de grootste dieetongelijkheden worden gevonden tussen huishoudens met een hoog en laag inkomen. Dit rapport, gepubliceerd als onderdeel van ons Kids Food Guarantee project, beoordeelt de prijs en het nutritionele profiel van 70 van de goedkoopste AGF-soorten bij zeven grote retailers.
Bron: foodfoundation.org.uk

VK: Deliveroo overtreft winstverwachtingen, ziet positieve kasstroom in 2024
De Britse maaltijdbezorgingsonderneming Deliveroo rapporteerde beter dan verwachte kernwinsten van 85 miljoen pond (ruim 100 mln euro) voor 2023, en verwacht verdere vooruitgang in 2024 met een overgang naar positieve kasstroom.
Bron: reuters.com

Publicatiedatum: