Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marcel van de Kerkhof nieuwe inkoopdirecteur vers Superunie

Marcel van de Kerkhof wordt de nieuwe inkoopdirecteur vers van Superunie. De huidige commercieel directeur van Bake Five geeft dit aan op zijn LinkedIn. "Ik kijk ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega's verder te bouwen aan duurzame samenwerkingsverbanden om zo nog meer positieve impact te creƫren in de foodsector. Mooie innovaties op de markt te brengen waarmee de leden hun sterke marktpositie verder kunnen uitbouwen. Met veel passie en energie ga ik dit nieuwe avontuur aan", aldus Marcel.

Tot 2022 was Van de Kerkhof vijftien jaar werkzaam bij Deen, waarna hij de overstap maakte naar Bake Five. "Een nieuwe stap betekent vaak ook afscheid nemen. Ik kijk terug op een mooie en leerzame tijd bij Bake Five. Dank aan het Bake Five team en de directies van de aangesloten bakkerijen voor de prettige samenwerking en het vertrouwen. Ik wens jullie al het goede toe richting de toekomst."

Publicatiedatum: