Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gabrielle Kalkwijk treedt terug als CEO van Ardo

Gabrielle Kalkwijk treedt terug als CEO van Ardo. Dit laat de diepvriesgroentenproducent weten via LinkedIn. "De afgelopen jaren heeft de agrofoodsector met veel uitdagingen te maken gehad: eerst met de coronacrisis, daarna hoge inflatie en de oorlog in Oekraïne, waardoor grondstoffen een stuk duurder werden. En tot slot zorgden de extreme weersomstandigheden voor veel extra druk op de beschikbaarheid.
Gabrielle Kalkwijk geeft nu de fakkel door."

"Ik ben erg trots op alle resultaten die we als team hebben geboekt in extreme externe omstandigheden en besef ten volle dat we nog steeds voor veel uitdagingen staan. Ik heb altijd gepleit voor open en transparant leiderschap waarbij we zaken bespreekbaar maken. Vandaag moet ik concluderen dat ik niet langer de nodige energie heb om mijn rol volledig op mij te nemen. Ik wil alle medewerkers, management, bestuur en familie bedanken voor de goede samenwerking en de mooie reis in dit mooie bedrijf", aldus Gabrielle Kalkwijk.

De Raad van Bestuur van Ardo dankt Kalkwijk voor haar werk de afgelopen jaren, in zeer moeilijke omstandigheden. "We hadden ons de afgelopen jaren geen betere aanvoerder kunnen voorstellen, gezien de stormen die we te verduren kregen. Gabrielle heeft niet alleen mooie bedrijfsresultaten behaald, maar ook de nodige focus op het verduurzamen van het bedrijf. Wij danken haar hartelijk voor haar prestaties in de afgelopen 4,5 jaar. Het managementteam is klaar om deze nieuwe fase in te gaan, met nog veel uitdagingen in het verschiet", aldus Jan Haspeslagh, voorzitter van de Aandeelhouderscommissie.

Tijdens de overgangsperiode zal het managementteam rechtstreeks rapporteren aan de voorzitter van de raad van bestuur, Jules Noten.

Bron: Ardo

Publicatiedatum: