Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische AGF komende weken in Wereldwijd Uitgelicht

Biologische teelt heeft in de afgelopen decennia aanzienlijke aandacht gekregen van consumenten, producenten en wetenschappers over de hele wereld. Het groeiende bewustzijn over milieu en gezondheid heeft geleid tot stimulerende regelingen vanuit de overheid, wat weer heeft geleid tot een eigen marktdynamiek rondom bio-AGF. In Wereldwijd Uitgelicht besteden we de komende weken aandacht aan de principes, voordelen en uitdagingen van biologische AGF-handel, waarbij we de impact van overheidsmaatregelen, consumentenvoorkeuren en producentenstrategieën onder de loep nemen.

Promoten
Komende weken kun je volop onder de aandacht komen met bio-AGF. Dat kan met behulp van een banner binnen het Wereldwijd Uitgelicht bio-AGF op de dagelijkse nieuwsbrief van AGF.nl voor 1500 euro en/of op de AGF-website voor 1000 euro. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar redactie@agf.nl.

Bijdrage
Wil je een inhoudelijke bijdrage leveren aan deze Special? Als je als logistiek bedrijf een nieuwtje hebt of een ontwikkeling ziet in de sector, stuur dan een persbericht naar redactie@agf.nl. Je kunt ook contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel.

Publicatiedatum: