Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Logistiek van start op AGF.nl

Vanaf 15 februari tot en met 31 maart hebben we een Special Logistiek op AGF.nl. Logistiek vormt de levensader van de AGF-sector. Het efficiƫnt beheren van transport, opslag en distributie is essentieel voor het behoud van versheid en kwaliteit. Van boer tot bord, elke stap vereist nauwkeurige planning en coƶrdinatie om bederf te minimaliseren en klanttevredenheid te garanderen. Logistiek optimaliseert niet alleen de toeleveringsketen, maar draagt ook bij aan duurzaamheid door verspilling te verminderen en milieuvriendelijke methoden te bevorderen. Een goed doordachte logistieke strategie is dus de sleutel tot succes voor AGF-bedrijven.

Promoten
Komende weken kun je volop onder de aandacht komen met jouw logistieke diensten en oplossingen. Dit kan met behulp van een banner binnen de Special Logistiek op zowel de dagelijkse nieuwsbrief van AGF.nl voor 1500 euro als de website voor 1000 euro. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar redactie@agf.nl.

Bijdrage
Wil je een inhoudelijke bijdrage leveren aan deze Special? Als je als logistiek bedrijf een nieuwtje hebt of een ontwikkeling ziet in de sector, stuur dan een persbericht naar redactie@agf.nl. Je kunt ook contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel.

Publicatiedatum: