Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Met Hermans Suikermais op Kreuzberg Adventure in Berlijn

"Durf jij het aan? Dinsdag avond 6 februari om 18.00 uur: Kreuzberg Adventure! Laat je handtas en horloge thuis, zorg voor een opgeladen telefoon, download de app “Find my Phone” of “Life 360” en kleed je casual", zo nodigt Hermans Suikermais collega's uit de AGF-sector uit.

"Ontdek het beruchte/beroemde Viertel Kreuzberg the former NO Go aera van Berlijn! Nog Turkser dan Istanboel en Ankara en nog trendier dan dan de Getho’s in de USA! Giel neemt je mee! Vanaf een metrostation in the west gaat het lineadirecta Kreuzberg in. Zorg voor cash want pinnen is in deze wijk nog niet ingevoerd. Ook BTW (in Duitsland Mehrwertsteuer) bonnetjes kennen ze in deze wijk nog niet."

"Ga mee op avontuur en ontdek real Kreuzberg food en daal af in de meest mysterieuze kroegjes van Berlijn, achter graffiti verstopt en in diepe kelders te vinden. Ja, er mag nog gerookt worden door de rokers onder ons. Rook je zelf niet, dan ervaar je weer hoe je kleren 30 jaar geleden roken na een avondje stappen! Durf jij het aan en ben je de 6de in Berlijn? Mis het niet!"

"O ja, en ben je standhouder op de Fruit Logistica vergeet dan niet aspirines of paracetamol mee te nemen, of ben je een die-hard!? O ja, we zijn op tijd terug voor de opening van de beurs op woensdag ­ Bemachtig een ticket naar Kreuzberg en bouw samen met Hermans Suikermais aan de mooiste herinneringen! Interesse? Giel@mielies.nl

What happens in Berlin, stays in Berlin!

Publicatiedatum: