Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Robinia van GNA

Gebruiks- en onderhoudsgemak in volcontinue verticale verpakkingsmachine

Verpakkingsmachines moeten gebruiksgemak bieden en het onderhoud moet eenvoudig zijn, stelt de Italiaanse machinebouwer GNA. "Zowel arbeiders als onderhoudstechnici hoeven geen specialisten te zijn om met onze machines te kunnen werken, maar uiteraard garanderen we ook altijd aftersales ondersteuning", zeggen ze bij GNA. "Vooral voor buitenlandse klanten is dit belangrijk. Meer autonomie bij het beheren van een machine is zeker een pluspunt."

De combinatie van productiviteit en gebruiksgemak is de sleutel voor het succes van een machine. Dit wil het Italiaanse bedrijf op de beurs in Berlijn bewijzen met zijn volcontinue verticale verpakkingsmachine Robinia.


De continue verticale verpakkingsmachine Robinia

"De nieuwste toevoeging aan ons assortiment speelt in op de behoefte van een hoge productiviteit, vooral in de lijnen voor één product en voor de sectoren van vers gesneden groenten en fruit, gedroogd fruit, diepgevroren producten en industriële verwerking", luidt het. "Op de beurs willen we nieuwe klanten uit Noord-Europa aantrekken. Bovendien willen we samenwerkingen starten met distributeurs in de Verenigde Staten en Canada, markten waar we nog niet erg aanwezig zijn."

Robinia kan verpakkingen uitvoeren met plastic en composteerbare flexibele folie, monomaterialen, laminaten, papier (mono-versie of gekoppeld aan andere materialen zoals flexibele folies, cellulose en naturflex, composteerbare folies, Pla) en papier+mesh (ook textiel). De machine is ontworpen om verpakkingen tot 350 mm breed te verwerken met een hoge verpakkingssnelheid.


Zakjes gemaakt met de continue verticale verpakkingsmachine Robinia van GNA

"De machine kan worden gecombineerd met bijna alle weegsystemen die op de markt verkrijgbaar zijn. En hoewel snelheid altijd een bepalende factor is in de keuze van de klant, moet rekening worden gehouden met de prestaties van de bestaande aanvoersystemen. Het eerste wat we altijd tegen onze klanten of potentiële klanten zeggen, is dat er altijd meerdere variabelen spelen. Daarom evalueren we samen met hen de beste oplossing, zodat deze aansluit bij de werkelijke bedrijfsbehoeften."

GNA is standhouder op de komende Fruit Logistica: hal 1.1, stand A-41.

Voor meer informatie:
GNA s.r.l.
Via Progresso, 15 - z.i. Ponte Rizzoli
40064 Ozzano dell'Emilia (BO) - Italië
Tel: +39 (0)51 799226
Fax: +39 (0)51 796962
info@gnasrl.com
www.gnasrl.com

Publicatiedatum: