Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Europatat Congres op 23 en 24 mei in Brussel

Europatat heeft bekendgemaakt dat het volgende Europatat Congres zal worden gehouden in Brussel op 23 en 24 mei 2024. Dit jaarlijkse evenement van Europatat is een essentieel platform geworden voor het beoordelen van de huidige stand van zaken in de aardappelsector. Het biedt tevens de gelegenheid om de prioriteiten en uitdagingen voor de aardappelhandel in Europa en daarbuiten te bespreken en te communiceren.

Europatat organiseert haar jaarlijkse congres om het andere jaar in Brussel, het hart van de Europese Unie, als een ontmoetingsplaats voor alle professionals in de aardappelsector aan de vooravond van een nieuw aardappelseizoen. Met het thema "Europese Aardappelhandel in 2030: een sector in transitie" zal het evenement zich dit jaar richten op de belangrijkste milieu-, economische en sociale uitdagingen waarmee de aardappelsector en handelaren de komende jaren te maken zullen krijgen. Ook worden oplossingen en kansen besproken die nieuwe tools en technieken kunnen bieden.

Op donderdag 23 mei zullen de leden van Europatat de verschillende activiteiten van de vereniging doornemen tijdens de vergaderingen van haar vijf commissies (consumptieaardappelen, pootaardappelen, duurzaamheid, technische en regelgevende kwesties, en RUCIP). Op de volgende dag, vrijdag 24 mei, zal de Algemene Vergadering van Europatat plaatsvinden in de ochtend, gevolgd door een conferentie die open zal zijn voor het publiek. Aan de vooravond van de Europese verkiezingen biedt het Europatat Congres de deelnemers de mogelijkheid om te discussiƫren met Europese wetgevers en politici, evenals andere sectorcollega's, over hoe de aardappelsector moet evolueren naar het nieuwe decennium.

Naast het professionele werkprogramma zal het Congres ook verschillende sociale evenementen aanbieden. Hieronder vallen een welkomstcocktail op woensdag 22 mei, het traditionele Europatat's Gala Diner op donderdag 23 mei, en afscheidsdrankjes op vrijdag 24 mei. Deze sociale bijeenkomsten bieden gelegenheid voor netwerken en het versterken van contacten binnen de Europese aardappelgemeenschap en met andere belanghebbenden.

Data en locatie
Donderdag 23 en vrijdag 24 mei 2024
Radisson Collection Hotel Brussel

Bezoek de officiƫle congreswebsite www.europatatcongress.eu voor meer details over het programma en bekijk de speciale hoteltarieven voor deelnemers aan het Congres.

De registratie voor het evenement zal binnenkort openen.

Voor meer informatie:
Europatat
Tel: +32 (2) 229 21 56
secretariat@europatat.eu
europatat.eu

Publicatiedatum: