Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Viering 100-jarig bestaan van de Van Mierlo-fabriek

De Van Mierlo-fabriek van Smurfit Kappa viert zijn 100-jarig jubileum. De fabriek, die in 1918 werd opgericht door ondernemer Jan Van Mierlo, groeide snel uit tot een toonaangevende leverancier van golfkarton in Belgiƫ waarna het zijn bereik in heel Europa uitbreidde.

De Van Mierlo-fabriek produceert golf- en vouwkarton voor consumenten- en geschenkverpakkingen. De producten worden in offset in hoge kwaliteit bedrukt met behulp van specialistische afwerkingseffecten zoals UV, metallic of soft touch, zodat de producten op de plank tot leven komen.

Veel merken, die op zoek zijn naar een duurzamer, hoogwaardiger alternatief voor plastic, kiezen voor Smurfit Kappa's papieren verpakkingen. Het wordt veel gebruikt in zowel de e-commerce- als de detailhandelssector.

CEO van Smurfit Kappa Corrugated Benelux, Erik Bunge: "De fabriek van Van Mierlo is al een eeuw een integraal onderdeel van de lokale gemeenschap, dus we zijn verheugd om dit jubileum te vieren. Met de combinatie van onze ervaring, expertise en getalenteerde medewerkers kijken we met vertrouwen naar de toekomst."

De fabriek vierde in september haar 100-jarig jubileum met al haar medewerkers en heeft een evenement gehad met lokale autoriteiten, de voormalige familie Van Mierlo en veel gepensioneerde werknemers op 15 november - de datum waarop de fabriek werd opgericht.

De fabriek in Van Mierlo heeft 160 werknemers in dienst en maakt deel uit van het netwerk van golfkartonfabrieken van Smurfit Kappa in de Benelux.

Voor meer informatie:
Smurfit Kappa
www.smurfitkappa.com/contact 

Publicatiedatum: