Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
EU en Azië belangrijkse markten

Goede verwachtingen voor de export van Ecuadoriaans verse guanabana

De verwachtingen voor de verse guanabana-export zijn goed. Ecuadoriaanse handelaren bereiden nu verladingen voor eind november voor.

De belangrijkste exportmarkten zijn de EU en Aziƫ. David Vargas van Ecuaguanabana: "Naar aanleiding van de Fruit Attraction in Madrid hopen we tot overeenkomsten met grote supermarktketens in Spanje, Nederland en Frankrijk te komen."

Guanabana wordt steeds bekender op de internationale markten en de consumentenvraag neemt geleidelijk aan toe. Deze stijging komt door de gezondheidsvoordelen, omdat dit fruit voor verschillende ziektes gebruikt wordt en bekend staat als een heerlijk wonder.

Vargas: "De Ecuadoriaanse guanabana heeft bepaalde eigenschappen die 'm onderscheiden van anderen. Ecuador ligt op de evenaar en dat helpt de hoeveelheid voedingsstoffen, mineralen en vitaminen in het fruit te vergroten. We behandelen onze teelt met moderne methoden en biologische processen."

Voor meer informatie:
David Vargas

Ecuaguanabana
Ecuador
T: +593 962 701 701
E: ventas@ecuaguanabana.com  
www.ecuaguanabana.com

Publicatiedatum: