Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
National Watermelon Promotion Board

Watermeloenen voor marathonlopers

Deelnemers aan de Marine Corps Marathon (MCM) in de VS werden na de finish getrakteerd op verse, watermeloen. Het National Watermelon Promotion Board (NWPB) sponsorde 48.000 schijven watermeloen. Elk stuk meloen was voorzien van een boodschap: “Refuel, Rehydrate, Recover.”

“Watermeloen is perfect voor het opladen van de renners. De actie was een goede manier van de board om met het publiek een connectie te maken en de watermeloen een boost te geven."

Stephanie Barlow van de NWPB vertelt dat de aminozuren, antioxidanten, vitamine B6, vitamine C, kalium en waterinhoud van een watermeloen een grote rol spelen in het herladen, hydrateren en herstellen van de renners.

“We sponsoren de MCM voor het 6e jaar. Watermeloen onder de aandacht brengen in Washington DC is een geweldige pr en een educatief proces. Elke watermeloenkoningin speelt een rol in het brengen van de gezondheidsboodschap over de watermeloen."

Voor meer informatie: 
Watermelon Board
Tel: 407-657-0261
Email: info@watermelon.org 
www.watermelon.org

Publicatiedatum: