Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goed eerste jaar voor rode kiwi van Jingold

De rode kiwi van Jingold wordt dit seizoen, het eerste oogstjaar, met aanzienlijke hoeveelheden op de markt gebracht. "Bijna alle kiwi's van dit seizoen zijn op de markt gebracht en de afzetprogramma's zijn in gang gezet. Volgend jaar zullen we een nog grotere hoeveelheid beschikbaar hebben. Dankzij dit ras kunnen we onszelf definiëren als echte sectorspecialisten en niet alleen als productspecialisten. Naast de traditionele groene kiwi hebben we ook de Bliss kiwi, een verbeterd groen ras die verschilt van de Hayward, maar ook de gele en biologische kiwi maakt deel uit van ons assortiment", zegt Patrizio Nero, voorzitter van het Consortium.

Patrizio Nero met een doos rode kiwi's

De teelt van de rode kiwi, op ongeveer 100 hectare, is verspreid over heel Italië. Met dit ras wordt niet alleen het assortiment gecompleteerd, maar kunnen er ook andere consumenten worden bereikt.

"De smaak heeft wat weg van dat van exotisch fruit: uitgesproken zoet en minder zuur. Het is een product waarmee we ons nog meer kunnen onderscheiden en ons aanbod kunnen voltooien, zeker in opkomende markten."

Moreno Armuzzi, Patrizio Neri, Alessandro Fornari en Federico Milanese 

Het Jingold Consortium was ook aanwezig tijdens Fruit Attraction in Madrid.

Contact: 
Jingold SpA
Via Turati 650
47522 Cesena (FC) - Italië
Tel.: +39 (0)547 317476
Fax: +39 (0)547 417514
Web: www.jingold.it

Publicatiedatum: