Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"We zullen onze Amerikaanse klanten de beste Spaanse citroenen leveren"

Salix Fruits LLC is een Amerikaanse fruitexporteur en -importeur die een gestage groei en veelbelovende resultaten laat zien. Dit jaar zal het zeven jaar oude bedrijf 1,5 miljoen dozen verzenden en 25 miljoen dollar aan inkomsten genereren, wat neerkomt op een groei van 20% ten opzichte van vorig jaar.

De activiteiten van de importeur zijn gericht op citrus, druiven en appelen. Met hun  relatief kleine onderneming met lage overheadkosten zijn ze wendbaar, ervaren en innovatief.

Onder leiding van hun CEO, Alejandro Moralejo, die de topmanager was voor het grootste citrusbedrijf van het zuidelijk halfrond, zal Salix Fruits een voorsprong hebben in deze categorie. Bovendien zijn ze gepositioneerd voor succes op de Amerikaanse markt nadat ze de export van meer dan 2.000 ladingen voor een Mexicaanse teler hadden opgezet.

"In de rest van dit jaar zullen we onze Amerikaanse klanten de beste optie bieden voor wat betreft kwaliteit en prijs voor Spaanse citroenen, Mexicaanse limes en Marokkaanse clementines. We zullen ook biologisch producten importeren. Deze groeiende categorie heeft gecertificeerde leveranciers nodig en Salix Fruits heeft die", aldus Juana Elortondo, Sales Manager voor de VS.

Gezien de toegenomen transportkosten en het feit dat dit een moeilijk jaar is geweest voor de citrustelers in Californië, zal er een enorme vraag zijn naar importproducten op de Amerikaanse binnenlandse markt. Salix Fruits heeft vestigingen in Philadelphia en McAllen (Texas).

Voor meer informatie:
Juana Elortondo
Tel: +1 561-370-9211
Email: juana@salixfruits.com 
www.salixfruits.com  

Publicatiedatum: