Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Acht verdachten aangehouden na drugsvondst haven Vlissingen

Rechercheurs hebben donderdagochtend 11 oktober 2018 in de Zilverstraat in Den Haag 400 kilo cocaïne aangetroffen en acht verdachten aangehouden. De drugs is vermoedelijk afkomstig uit de haven van Vlissingen.



In Vlissingen doet de Douane onderzoek nadat eerder deze week (op maandag 8 oktober en op woensdag 10 oktober) tussen een lading bananen een partij van in totaal 800 kilo cocaïne was aangetroffen. De bananen waren afkomstig van hetzelfde schip dat uit Zuid-Amerika kwam. Deze drugs zijn intussen vernietigd. De douane maakte de vondst van de 800 kilo cocaïne gisteren bekend.



Onderzocht wordt nu of de partij cocaïne die in Den Haag is aangetroffen en in beslag genomen in relatie staat tot de partij cocaïne die deze week in Vlissingen is aangetroffen. 
De verdachten zijn 36, 37, 42, 43 (2x), 49, 56 en 62 jaar oud, deels zonder vaste woon- of verblijfplaats en deels afkomstig uit Delft, Vlaardingen, Voorburg, Rotterdam en Amsterdam. 
De recherche sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Bron: Politie

Publicatiedatum: