Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grieken willen onze kiwiafzet verdubbelen

Het nieuwe kiwiseizoen start over een paar dagen. Mitrosilis start met de oogst van het ras Hayward. Het seizoen ziet er veelbelovend uit met maten en hoeveelheden die aan de normen voldoen.

Voor Griekenland zal er een lichte volumedaling zijn. Griekenland is sterk op de kiwimarkt en er komen steeds meer nieuwe boomgaarden bij. Griekenland staat op de derde plaats in de wereld en op de tweede op het noordelijk halfrond."

Het was voor de Grieken niet altijd rozengeur en maneschijn. Ze hadden last van extreem weer, maar bij Mitrosilis viel het mee. "Onze kennis over de eigenschappen van de kiwi zorgt ervoor dat we het fruit in koelhuizen voor langere tijd kunnen bewaren. Daarom gaat het seizoen door tot mei. We verwachten 3000 ton kiwi's te exporteren naar landen over de hele wereld."

"Omdat de vraag naar kiwi's stijgt, investeren we in koelruimtes en verpakkingsstations. We willen ons volume verdubbelen en meer dan 5.000 ton kiwi's opslaan."

Mitrosilis doet ook mee aan de Fruit Attraction in Madrid. "We doen mee om de contacten met klanten en leveranciers. We geloven in persoonlijke communicatie voor een goed en open contact."

Voor meer informatie:
Nikos Katsaloulis
Mitrosilis s.a.
tel : +30 2752045000
mob: +30 6947775533
Email: nikos.katsaloulis@mitrosilis.gr
www.mitrosilis.gr

Publicatiedatum: