Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Crimson verkoopt goed

Polarisatie op de Chinese druivenmarkt

De Chinese druivenoogst is nog in volle gang. Ying Guowen van de Junhong Fruit and Vegetable Trading Cooperation: "Onze druiven komen in grote volumes de markt op en het is een goed jaar voor de afzet ervan. Onze Crimson verkoopt voor € 1,50/ 0,5kg, wat helemaal zo slecht niet is. Andere rassen verkopen voor € 0,75 - € 0,88/ 0,5 kg.

Crimson druiven

Andere landen is de goede Chinese druivenmarkt niet ontgaan en er wordt veel geprobeerd om toestemming te krijgen om de Chinese markt op te kunnen. Spanje is zo'n land. Voorheen exporteerde Californië druiven naar China, maar door de Amerikaanse handelsoorlog heeft China z'n heffingen voor druiven uit de VS verhoogd met een daling van de Californische import ten gevolg. Voor de Chinese druivenmarkt is dit best voordelig.

"Wij hebben als voordeel dat we tot januari druiven afzetten, terwijl andere bedrijven dit tot november doen. We slaan onze oogst twee tot drie maanden koel op, waardoor de druiven vers blijven. Meestal zijn ze dan ook snel uitverkocht."

"We verkopen onze druiven in heel China en we hopen in de toekomst uit te breiden en zelfs te exporteren. We zouden graag met handelaren van overzee onze plannen delen."

Ying Guowen

Junhong Fruit and Vegetable Trading Cooperation
Tel: +86 1588159 7396 
E-mail: 976855105@qq.com

Publicatiedatum: