Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tracker voor extra beveiliging tegen diefstal

Emerson heeft de release van de GO Real-Time Secure Tracker aangekondigd. Deze productintroductie combineert GPS-technologie met een CTPAT (Customs Trade Partnership Against Terrorism)-compatibele stalen vergrendelingsbout die extra beveiliging biedt tegen diefstal van hoogwaardige vracht die over de weg of over zee wordt vervoerd. De GO Real-Time Secure wordt bevestigd aan het vergrendelingsmechanisme aan de buitenkant van een container en geeft een signaal als de containerdeuren zijn gesaboteerd of als zendingen zijn afgeweken van hun geplande koers.

"Ladingdiefstal is een aanzienlijk en groeiend wereldwijd probleem", zegt Frank Landwehr, vicepresident en general manager Cargo Solutions van Emerson. "Deze nieuwste innovatie van Emerson is ontwikkeld om de beveiliging van de bevoorradingsketen te verbeteren, het financiële verlies door gestolen lading te verminderen en wetshandhavingsinstanties bij te staan ​​bij de terugvordering van waardevolle items."

De GO Real-Time Secure Tracker is nu beschikbaar. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om het apparaat onafhankelijk te gebruiken door gebruik te maken van het online Oversight-dashboard of de mobiele Oversight-app waarmee ze zendingen kunnen volgen tijdens het vrachttransport. Daarnaast biedt Emerson beheerde diensten voor klanten die willen dat een derde de zendingen in de gaten houdt. Live demonstraties vinden plaats tijdens de PMA Fresh Summit 2018 bij stand # 851.

Voor meer informatie:
Linda Handlos
Emerson
Tel: +1 (877) 998-7299
linda.handlos@emerson.com
www.emerson.com/cargo

Publicatiedatum: