Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Telen op water in de huiskamer

Als iemand je zou vertellen dat ieder huis in de toekomst een eigen kleine teeltlocatie in het midden van de woonkamer zou hebben, zouden veel mensen het niet geloven. Maar wanneer je ontwerp met de naam Aeva ziet, wordt dit al iets makkelijker om voor je te zien. Aeva is ontworpen om in de bestaande huissfeer te passen, en is een voorbeeld van wat er gebeurt als Scandinavisch design wordt gecombineerd met de moderne teelt op water. 

Het ontwerp is gemaakt van hout, chroom en andere premium materialen en schudt hiermee de vooroordelen van zich af van hoe telen op water er wetenschappelijk uit zou moeten zien. De traditionele bodem in credens stijl is vertrouwd, terwijl de bovenkant er zeer modern uitziet. Alle losse onderdelen van het systeem zijn netjes weggewerkt en efficiĆ«nt georganiseerd, terwijl de favoriete kruiden en groenten van de gebruiker wat groen aan de woonruimte toevoegen. 

Lees meer op Yanko Design (Troy Turner)

Publicatiedatum: