Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deense Brdr. Kjær ApS Import & Export haalt nieuwe eigenaars binnen

Brdr. Kjær ApS Import & Export in het Deense Taastrup trekt twee ervaren managers aan na vertrek uit het bestuur van een van de broers. De twee nieuwe mede-eigenaars, Torben Enøe Rasmussen en Thomas Løvind Andersen, moeten het bedrijf verder ontwikkelen op het gebied van internationale handel, financiën, sales en marketing. Rasmussen is marketingdirecteur van Zurface, de grootste producent en leverancier van natuursteen in Denemarken, terwijl Andersen jarenlange ervaring heeft op het gebied van financiën en handel in internationale bedrijven. “Beiden zullen primair opereren op bestuursniveau, en daarmee helpen de continuïteit, de groei en ontwikkeling van het bedrijf zeker te stellen,” vertelt Ole Kjær, mede-eigenaar en CEO van Brdr. Kjær ApS Import & Export. 

De 48-jarige Ole Kjær runt samen met zijn drie jaar oudere broer Ian Kjær het familiebedrijf dat in 1956 op een landgoed in Greve werd opgericht. Sinds het aantreden van de broers halverwege de jaren ’90 is de omzet verdriedubbeld. Op dit moment zijn er meer dan twintig mensen werkzaam in het bedrijf. Begonnen als groothandel is de onderneming zich meer en meer op import en export gaan richten, ten behoeve van Deense cateringbedrijven, supermarkten en groenten- en fruitgroothandels. Dankzij de nieuwe managers kan Ian Kjær nu zijn werkzaamheden voor het dagelijks bestuur neerleggen. Wel blijft hij betrokken bij het bedrijf als kwaliteitsbewaker.

Publicatiedatum: