Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruit in geschenkverpakking voor 50 euro

Tijdens Asia Fruit Logistica werden de meest uiteenlopende producten gepresenteerd. "We bezochten een CITY SUPER-supermarkt en ik was met een aantal Italiaanse exposanten die me al hadden verteld dat er groenten en fruit te krijgen waren die bijna duurder waren dan diamanten. Ik zag met eigen ogen een geschenkdoos met vier stuks fruit te koop voor maar liefst €50,-! De supermarkt bevindt zich in een luxe winkelcentrum dat verschillende verdiepingen telt, bestaande uit winkels, restaurants en bars", zegt Valentina Piraccini, een van de officemanagers van MacFrut.



De groenten- en fruitafdeling bevindt zich direct bij de ingang van de supermarkt en een deel is gewijd aan geschenkverpakkingen. Er is ook een ruimte waar cadeaupakketten ter plekke door het personeel worden gemaakt.



"De groenten en fruit waren wel van premium kwaliteit in alle opzichten. Het assortiment bood een scala aan producten die afkomstig waren uit verschillende landen", zegt Valentina.


Publicatiedatum: