Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Strategic Food Designer Marielle Bordewijk

Food trends voor 2019

Welke trends gaan het koop, kook- en eetgedrag van de consumenten in 2019 beïnvloeden? Ze zijn al gespot door Strategic Food Designer Marielle Bordewijk. In haar blog een short list van de 5 belangrijkste trends waarbij AGF veelal een belangrijke rol speelt. Bewerkte AGF heeft de hoofdrol bij 'meaty cues' voor mannen en in foodswaps. Ook goed nieuws voor de paddenstoelensector, de chefs gaan in 2019 shroomen. De consument heeft genoeg van al dat plastic,zij zijn klaar voor alternatieven.


Food swaps, ongezonde ingrediënten vervangen door groente

Publicatiedatum: