Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sweeki, Pera Italia, Made in Blue en Fruitaly

Nieuw Origine Group presenteert portfolio

Het lijkt voor de 'nieuwe' Origine Group op de Asia Fruit Logistica 2018 in Hong Kong bijna een debuut na de acquisitie van Compagnia Italiana della Frutta. Origine Group presenteert een nieuw merkenportfolio met: Sweeki, Pera Italia, Made in Blu en Fruitaly, waarmee het bedrijf voornamelijk kiwi's en peren naar Europa, AziĆ« en Noord-Amerika exporteert. Met de 10 deelnemende bedrijven (9 Italiaans en 1 Chileens) is Origine Group verantwoordelijk voor een groot teeltvolume van meer dan 120.000 ton kiwi's en 80.000 ton peren.



Alessandro Zampagna, van Origine Group: "Op het moment zitten we midden in de perenoogst en staan de eerste ladingen klaar voor verzending. Dit jaar maken naast Pera Italia ook Made in Blu en Fruitaly deel uit van Origine Group. Het Chileense kiwimerk Sweeki deed het erg goed. Nu wachten we op de Italiaanse kiwi's na een moeilijk jaar. Half september verwachten we de gele kiwi's. Voor de groene kiwi's moeten we tot oktober wachten."

Voor meer informatie;
Tel: +39 0532 785521
Publicatiedatum: