Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Post-Kogeko neemt 19 Actros trucks in gebruik

Post-Kogeko uit Maasdijk heeft het wagenpark uitgebreid met 19 nieuwe Actros 1840 LS trucks. De specialist in levensmiddelendistributie heeft zich na enkele jaren opnieuw georiënteerd op de truckmarkt. Mercedes-Benz Trucks overtuigde op het gebied van een aantrekkelijke Total Cost of Ownership (TCO), bewezen betrouwbaarheid en uitstraling.





Efficiënter, schoner, veiliger
Niet alleen het rendement van de Actros distributietrekker had de volle aandacht. Het lage brandstofverbruik zorgt voor een eveneens lage uitstoot van CO2, hetgeen bijdraagt aan Post-Kogeko's doelstelingen op het gebied van duurzaamheid. Met het telematicasysteeem Fleetboard wordt nauwlettend gemonitord waar en hoe het transport nog efficiënter kan. Bijvoorbeeld door de rijstijlanalyse waarbij uitrollen, rembewegingen en optrekken worden vertaald in een cijfer. De chauffeurs van Post-Kogeko krijgen allen een training om brandstofverbruik en CO2-uitstoot tot een minimum te beperken en door een anticiperende rijstijl veiliger te rijden.



Mercedes-Benz R&O contract
Naar verwachting zullen de 19 Actros trucks gemiddeld 90.000 kilometer per jaar afleggen bij het geconditioneerd bevoorraaden van onder meer winkels en vestigingen van Albert Heijn en in opdracht van Bakkersland. Om de Mercedes-Benz trucks gedurende de inzetperiode in goede conditie te houden, heeft Post-Kogeko Logistics alle periodieke reparatie- en onderhoudswerkzaamheden ondergebracht in een Mercedes-Benz R&O contract. Hierdoor kan men zich naar eigen zeggen volledig focussen op de core business.
Publicatiedatum: