Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
en breidt productie uit naar Duitsland

De Jong Verpakking neemt Gaster Wellpappe over

De Jong Verpakking Holding (DJV), de enige onafhankelijke producent van golfkarton in Nederland is verheugd te kunnen aankondigen dat het de Duitse golfkartonproducent Gaster Wellpappe heeft overgenomen. Gaster Wellpappe zal onder de eigen naam de activiteiten blijven uitvoeren.
 
 
Met drie vestigingen in Heidelberg en Augsburg past het bedrijf goed in de groeifilosofie van DJV. Ad Smit, CEO van De Jong Verpakking: "Ik ben zeer verheugd dat de Gaster familie voor ons gekozen heeft. Zowel de chemie als bedrijfsfilosofie van beide familiebedrijven sluiten goed op elkaar aan."
 
Julia Gaster-Kohl, CEO van Gaster Wellpappe voegt daaraan toe: "Ik ben blij dat ik met Henk de Jong en zijn De Jong Verpakking een persoon getroffen heb, die de filosofie van onze familie deelt en ik verheug me erop Gaster de komende tijd verder te ontwikkelen."
Publicatiedatum: