Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FruitsApp

Oplossing privacyregels bij contacten van nieuwe klanten

Welke gevolgen heeft de nieuwe wet voor bescherming van data omtrent biologische producten voor hoe klanten en leveranciers communiceren in de AGF-sector?

Een van de belangrijkste maatregelen met consequenties voor de manier waarop we commerciële informatie overbrengen is het verzoek om toestemming door middel van een heldere bevestigende actie. Als handelaar is het zoeken naar nieuwe klanten en leveranciers een onderdeel van uitbreiding van de markt. Tegenwoordig zal dit regelmatig verlopen via nieuwe, snelle en eenvoudige interactieplatforms die automatisch aan deze regelgeving voldoen. 



FruitsApp biedt hierin een oplossing, omdatdankzij de app vooral contact gelegd wordt met partijen die een sterkebelangstelling hebben in de handel in AGF en daarom eveneens in het leggen vannieuwe relaties in de sector.



Sinds 25 mei 2018 biedt FruitsApp dus een alternatief voor het zelf proberen om van een potentiële klant toestemming te krijgen voor het sturen van commerciële informatie. Via de app kun je met potentiële klanten en leveranciers op een snel en simpel contact leggen op een legale manier.

FruitsApp telt inmiddels al meer dan 3200 bedrijven uit meer dan 100 landen, die netwerken op het platform, omdat ze weten dat ze hun bedrijf kunnen laten groeien en betere deals kunnen maken. 



Momenteel is er via FruitsApp een ruim aanbod van avocado, steenfruit, tropisch fruit en groenten. Het is ook mogelijk om een productaanvraag te doen voor een item dat nog niet beschikbaar is via een publicatie. Een team van experts helpt je door het proces heen, van zoeken naar een partij, onderhandeling en logistiek. De algoritmes in de code besparen je uiteindelijk tijd, door suggesties te geven van bedrijven met overeenkomstige belangen, die je bovendien legaal kunt benaderen.

Registreer dus op FruitsApp en begin onmiddellijk met het uitbouwen van je handel.

Voor meer informatie:
Elena Molinaro
Fruitsapp
T: +393275496390
elena.molinaro@fruitsapp.com
www.fruitsapp.com