Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Een helpende hand bij technologische vernieuwingen"

De AGF markt wordt gedomineerd door innovaties en toenemende eisen in het kader van de kwaliteit, voedselveiligheid en datamanagement. Met de juiste automatisering kunt u voldoen aan de eisen en goed voorbereid de toekomst tegemoet gaan. 

Dichtbij de markt
"Al ruim 30 jaar is RPO een begrip in de AGF wereld. RPO volgt de trends op de voet en vertaalt ze naar passende oplossingen. Ons credo is, dat onze oplossingen het werk vooral makkelijker maken. Daarbij geloven wij in persoonlijk contact. De consultants van RPO spreken uw taal en onze technische dienst zorgt er 24/7 voor dat uw ICT omgeving operationeel blijft en in topconditie verkeert", aldus het bedrijf. 

Vertaling van uitdagingen naar kansen
Voor de handel en de logistiek heeft RPO oplossingen ontwikkeld. Gestandaardiseerd, maar ook uit te breiden met specifieke functionaliteiten. Door alle technologische vernieuwingen is er steeds meer mogelijk. Het proces van aankoop tot levering is volledig zichtbaar door tracking & tracing. De kwaliteit van de producten wordt door het mobiele keuren steeds beter geïnspecteerd en gerapporteerd. Het ompak en sorteeractiviteiten worden door de functionaliteit Werkopdrachten naadloos geïntegreerd in uw processen en de traceability blijft gegarandeerd. En door Business Intelligence krijgt men een uitgebreid inzicht in de bedrijfsprestaties. In een handomdraai analyses van de opbrengsten en kosten vanuit meerdere invalshoeken: per artikelgroep, per relatie, inzoomend op detailniveau en vergelijkbaar met voorgaande perioden. 

In control met RPO
Zorgeloos ondernemen en toch de controle houden, het lijkt lastig. Maar doordat de oplossingen ook vanuit de Cloud benaderbaar zijn, behoudt men de controle.

Een gezond hart
"RPO automatiseert het hart van uw organisatie met ERP software. Wij delen de passie voor groenten en fruit en kennen de markt als geen ander. Door het werken met Freshng, profiteert men van de bewezen oplossing voor een gezonde automatisering van uw bedrijfsprocessen." 

Op donderdag 6 september aanstaande vindt er weer een Freshng demodag plaats. RPO laat zien hoe de software oplossing de klant kan ondersteunen bij het realiseren van uw groeiambities. Klik hier voor meer informatie en inschrijven. 

Voor meer informatie
Werner Kastelein/ Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen 
RPO ICT Solutions
078-681 86 88

Publicatiedatum: